Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. června 2024 v 11:42
Čas čtení 0:37

Předpověď počasí: Do Česka se vrátí bouřky. Podívej se, jaké budou teploty

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Do Česka se vrátí bouřky. Podívej se, jaké budou teploty
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Denní teploty se budou v příštích dnech pohybovat okolo 20 stupňů, o víkendu očekáváme i náznak léta.

Nový týden otevře déšť a oblačné nebe, ojediněle se mohou objevit i bouřky. Na východě a severovýchodě budou srážky intenzivnější. Ráno také očekáváme mlhy. Noční teploty klesnou místy až na 10 stupňů Celsia, přes den se budou pohybovat mezi 19 a 23 stupni.

9. června 2024 v 9:16 Čas čtení 0:39 Hrozí v Česku teroristický útok? Policie je v pohotovosti, hlídá centrum Prahy i nádraží Hrozí v Česku teroristický útok? Policie je v pohotovosti, hlídá centrum Prahy i nádraží

Úterý by mělo vypadat podobně, obloha bude zatažená až polojasná a místy se vyskytnou přeháňky a po ránu mlhy. Podle meteorologů by noční teploty mohly klesnout až na osm stupňů, přes den očekáváme až 22 stupňů. 

Slunečného počasí si neužijeme ani ve středu a ve čtvrtek. Nebe zůstane oblačné a zatažené, na některých místech nás čeká déšť a přeháňky. Denní teploty by měly zůstat na hranici 20 stupňů. V noci na některých místech mohou spadnout až na čtyři stupně Celsia.

Na konci týdne od pátku do neděle by se mohly vrátit bouřky, oblačnosti by mělo přibývat v průběhu víkendu. Denní teploty by se ale mohly vyšplhat až na 27 stupňů.

Domů
Sdílet
Diskuse