Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. června 2024 v 14:09
Čas čtení 0:45

Babiš naštval frontmana známé české kapely. „Agent Bureš se fotí v našem tričku,“ napsal

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Babiš naštval frontmana známé české kapely. „Agent Bureš se fotí v našem tričku,“ napsal
Zdroj: TASR/AP/Petr David Josek

Bývalý premiér čelí nové vlně kritiky z hudební scény.

Frontman skupiny Rybičky 48 Kuba Ryba na sociálních sítích upozornil na to, že se Andrej Babiš (ANO) na festivalu Votvírák fotil v jejich triku u stánku s merchem. Sám prý nechce, aby byla kapela s politikem spojována.

9. června 2024 v 11:00 Čas čtení 0:15 KVÍZ: Čeština jako jeden z nejtěžších jazyků? Zkus, jestli zvládneš tyto chytáky KVÍZ: Čeština jako jeden z nejtěžších jazyků? Zkus, jestli zvládneš tyto chytáky

„Prosím vás, na festivalu Votvírák chodí agent Bureš v našem tričku My ještě nejsme starý a fotí se u našeho stánku… Nefoťte se s tím pitomcem v našem tričku… zatím se ho nedaří odehnat,“ napsal v příspěvku. Ten samozřejmě vzbudil velký rozruch, někteří uživatelé se zastávali kapely, jiní politika. 

„Prostě nechci, aby se politik fotil s našima hadrama před naším stánkem,“ dodal poté frontman k příspěvku. Toto chování by mu prý vadilo u kohokoliv, ale u „politika střihu Babiš“ ho situace dle jeho slov naštvala ještě víc. 

Není to však poprvé, co byl předseda hnutí ANO kritizován českými hudebníky. V minulosti se proti tomu, že v rozhovoru využil text jejich písničky, vymezil i zpěvák kapely Mirai, připomíná server CNN Prima NEWS. „Když nemůžeš, přidej víc. A slovo nejde neexistuje. Takže vláda říká, že to nejde. No samozřejmě že to jde. Vláda nedělá pro lidi vůbec nic,“ uvedl tehdy na konto vlády Petra Fialy (ODS).

Domů
Sdílet
Diskuse