Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Ondřej Mrázek
18. června 2024 v 7:32
Čas čtení 0:32

Největší konkurent Alzy údajně končí na trhu. Má ho spolknout polský gigant

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Největší konkurent Alzy údajně končí na trhu. Má ho spolknout polský gigant
Zdroj: CZC.cz

V nejbližší době zřejmě dojde k vypnutí známého internetového obchodu CZC.cz. Důvodem je akvizice polským tržištěm Allegro.

Nejprve minulý týden konec CZC.cz naznačil Honza Malý ze serveru GeekBoy, který s tímto internetovým obchodem dlouhodobě spolupracoval. V pondělí pak informaci přinesly také Novinky.cz, které údajně mluvily s jednou ze stávajících zaměstnankyň Allegra.

16. června 2024 v 17:50 Čas čtení 0:32 Rock for People: Policie řešila krádeže mobilů, hodinek a zhruba 100 přestupků v dopravě Rock for People: Policie řešila krádeže mobilů, hodinek a zhruba 100 přestupků v dopravě

V zásadě měl polský gigant, fungující jako de facto internetové tržiště, převzít CZC (mateřský Mall Group koupilo Allegro už v listopadu 2021), takže se v budoucnu jeho vlastní doména vypne a e-shop se přesune do záložek na Allegru. K přesunu by podle slov manažerky, která dříve působila právě v CZC, ale přála si zůstat v anonymitě, mělo dojít někdy během letních prázdnin.

„Původně se plánovalo, že k uzavření CZC.cz dojde až zkraje roku 2025. Zákazníci se ale evidentně nechali zlákat velkými slevami, které Allegro novým uživatelům nabízelo, a tak se plány na konec CZC.cz uspíšily,“ uvedla žena.

Zástupci Allegra se zatím k situaci nevyjádřili.

Domů
Sdílet
Diskuse