Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
18. června 2024 v 15:21
Čas čtení 0:33

Apple chystá přelomový iPhone. Podívej se, v čem se bude od těch současných lišit

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Apple chystá přelomový iPhone. Podívej se, v čem se bude od těch současných lišit
Zdroj: apple.com

Americký technologický gigant chystá příští rok zásadní změnu na poli iPhonů. Podle spekulací se chystá představit nový model telefonu, který bude tenčí a oproti současným modelům také zásadně změní design.

Podoba iPhonů prošla zásadní proměnou v roce 2022, kdy byl představen model 14 Pro. „Vykrojení“ telefonu v horní části displeje tehdy nahradil tzv. Dynamic island, který není spojen s okrajem telefonu. 

17. června 2024 v 11:23 Čas čtení 1:04 Tip s iPhonem na výlety? Málo známá funkce ti porovná trasy a vybere tu nejlepší Tip s iPhonem na výlety? Málo známá funkce ti porovná trasy a vybere tu nejlepší

Na příští rok si však Apple připravil pro své zákazníky zásadní novinku. Tou bude podle magazínu The Information nový model s názvem iPhone 17 Slim. Telefon má být náhradou za model iPhone Plus, s nímž se v připravované řadě již nepočítá. Novinka má být zásadně tenčí, počítá se s menším Dynamic islandem, který bude obsahovat kompaktnější senzor pro snímání obličeje. Proměna čeká také soustavu fotoaparátu na zadní straně telefonu, která se má z levého rohu přesunout doprostřed. 

Nový iPhone bude také dražší než současný model iPhone 15 Plus. Podle prvotních zpráv také dostane nové hliníkové tělo, které tak nahradí nynější titanové. Oproti současnému 6,7palcovému displeji se počítá i s menší úhlopříčkou. 

Zpět
Sdílet
Diskuse