Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
28. června 2024 v 16:30
Čas čtení 0:46

Začíná filmový festival v Karlových Varech, sleduj živě červený koberec

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Začíná filmový festival v Karlových Varech, sleduj živě červený koberec
Zdroj: KVIFF

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je největší filmový festival v Česku a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě. Potrvá do 6. července.

Hostem 58. ročníku MFF Karlovy Vary bude herec a režisér Viggo Mortensen. Na slavnostním zahájení v pátek převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a uvede snímek Až na konec světa, který napsal a režíroval.

26. června 2024 v 18:03 Čas čtení 0:40 Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav Hitovka Netflixu bude mít druhou sérii. Objeví se i řada nových postav

Pokud vyrážíš do Karlových Varů jako zapálený*zapálená filmový*filmová fanoušek*fanynka, tady máš kompletní katalog filmů, na které můžeš vyrazit. Jestli ti stačí výběr toho nejlepšího, můžeš se inspirovat třeba tipy Refresheru.

Možná jedeš do Varů poprvé, tak koukni na článek o zkušenostech lidí, kteří jezdí pravidelně. Doporučí ti, jak se dostat na filmy, kde se dobře a levně najíst nebo kam zajít na pivo.

Anketa:
Chystáš se na festival do Karlových Varů?
Už tu jsem!
Ano.
Ne, ale dění sleduji.
Tohle jde mimo mě.
Už tu jsem!
18 %
Ano.
27 %
Ne, ale dění sleduji.
27 %
Tohle jde mimo mě.
27 %

A jestli tě zajímají hvězdy, které se letos na festivalu objeví, tady ti oficiální web akce poradí, kde se s nimi můžeš potkat.

Pokud do Varů nejedeš, ale dění tě zajímá, můžeš všechno sledovat i z pohodlí domova. KVIFF TV nabízí živé přenosy stěžejních okamžiků karlovarského festivalu a dalších zajímavých událostí z filmového světa. 

Živě tak můžeš sledovat i příjezdy slavných osobností na červený koberec. Zahajovací ceremoniál bude na programu od 18:00. Refresher bude v průběhu celého festivalu mapovat dění a přinese ti filmové recenze, reportáže i praktické tipy. Tak sleduj náš web a sociální sítě.

Domů
Sdílet
Diskuse