Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
12. července 2024 v 14:29
Čas čtení 0:32

V rybníce Amerika utonuli dva lidé. Případy se zabývá policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V rybníce Amerika utonuli dva lidé. Případy se zabývá policie
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková

31letý muž se utopil v rybníce Amerika v místní části Olomouce Holici, další 65letý muž utonul ve vodní nádrži v Tovéři.

K prvnímu případu u rybníka Amerika záchranáři vyjížděli po druhé hodině ranní, lidé tam našli opuštěné věci a rybářské vybavení. Na místo dorazila také posádka hasičského záchranného sboru, která na člunu propátrávala vodní hladinu. Ani po několika hodinách nikdo nebyl k nalezení, a tak přijeli policejní potápěči, kteří tělo našli pod hladinou. 

12. července 2024 v 11:12 Čas čtení 0:46 Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát Muž se vymočil v letadlové uličce, let musel nouzově přistát

„Přivolaný lékař konstatoval smrt a věc si na místě převzali kriminalisté z územního odboru Olomouc,“ řekla policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

K dalšímu incidentu policisté vyjížděli po 17. hodině. Kolemjdoucí zde spatřil na hladině vodní nádrže v obci Tovéř nedaleko Svatého Kopečku tělo člověka. „Společně s dalšími se mu podařilo muže z vody vytáhnout a ihned mu začali poskytovat první pomoc. V resuscitaci následně pokračovala přivolaná zdravotnická záchranná služba. Pětašedesátiletý muž však i přes veškerou snahu záchranářů zemřel,“ sdělila Skoupilová.

Oběma případy se zabývá policie.

Domů
Sdílet
Diskuse