Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
12. července 2024 v 16:24
Čas čtení 0:41

Jak se dívat na finále Wimbledonu s Krejčíkovou?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Jak se dívat na finále Wimbledonu s Krejčíkovou?
Zdroj: ČTK/AP/Alastair Grant

České televizi se podařilo narychlo zařadit přímý přenos utkání finále Wimbledonu s Barborou Krejčíkovou.

Od 14:55 tak zápas odvysílá ČT2 a ČT sport Plus. „Jsem rád, že se nám na poslední chvíli podařilo zajistit vysílání této velké sportovní události pro české fanoušky. Jednání probíhala celou noc a byla náročná. Jsme rádi, že se to na rozdíl od loňského roku podařilo,“ řekl výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský s odkazem na minulé finále s Markétou Vondroušovou, které na ČT nebylo.

Televize odvysílá zápas na ČT2, nikoliv na ČT sport, a to kvůli další etapě Tour de France, která v tu chvíli poběží živě na sportovním kanálu. Od 20:35 bude ale zápas Krejčíkové znovu odvysílán i tam.

28letá Češka do finále Wimbledonu postoupila poprvé, v semifinále porazila předloňskou vítězku Jelenu Rybakin z Kazachstánu. Ve finále se utká s Jasmine Paolini z Itálie. Krejčíková je třetí česká finalistka za poslední tři roky a pátá od roku 1993. 

Anketa:
Budeš sledovat finále Wimbledonu?
Jasně!
Nebudu.
Jasně!
93 %
Nebudu.
7 %
Domů
Sdílet
Diskuse