Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. července 2024 v 17:38
Čas čtení 0:33

Našlo se tělo pohřešovaného Brita na Tenerife, spadl ze skály

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Našlo se tělo pohřešovaného Brita na Tenerife, spadl ze skály
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití

Jay Slater zmizel po návštěvě hudebního festivalu na ostrově před čtyřmi týdny. Naposledy byl viděn, jak se sám prochází v odlehlé oblasti na severu ostrova poblíž vesnice Masca.

„Máme pozitivní identifikaci a další údaje, testy otisků prstů ukazují, že tělo patří Slaterovi a že smrt byla způsobena úrazem, který odpovídá pádu ve skalnaté oblasti,“ uvádí se v prohlášení nejvyššího soudu. Informoval o tom The Guardian.

10. července 2024 v 16:00 Čas čtení 4:49 Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět

Civilní garda uvedla, že jeden z jejích týmů horské záchranné služby našel Slaterovo tělo při pátrání v terénu, přesně čtyři týdny od chvíle, kdy se teenager ztratil. K vyzvednutí těla musel být kvůli nepřístupnosti terénu použit vrtulník.

Z festivalu odešel a vydal se se dvěma muži do jejich Airbnb v odlehlém národním parku Rural de Teno, asi 11 hodin pěšky od místa, kde byl ubytován. Brit 17. června kolem půl deváté ráno zavolal kamarádce Lucy Law, která se festivalu zúčastnila, ale odešla před ním, že se ztratil, má žízeň a baterie jeho telefonu je na jednom procentu. Více jsme o jeho zmizení psali zde.

Domů
Sdílet
Diskuse