Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
19. července 2024 v 16:10
Čas čtení 0:29

FOTO: Děs a hrůza v pražské vinotéce. Neuklízelo se tam snad několik let, všude lezli brouci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
FOTO: Děs a hrůza v pražské vinotéce. Neuklízelo se tam snad několik let, všude lezli brouci
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI)

Pořádné překvapení čekalo na inspektory ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), kteří tento týden zavítali do Víno baru U Milušky v pražské Plzeňské ulici.

Inspekce na místě zjistila celou řadu hygienických nedostatků. V provozovně se vyskytovali hmyzí škůdci či domácí zvířata. Samotné potraviny pak byly nevhodně skladované, kvůli výrazně zanedbanému úklidu se na mnoha místech včetně podlahy nalézala špína. SZPI o tom informovala v příspěvku na síti X. Provozovna byla okamžitě uzavřena. 

„K uzavření jsme přistoupili z důvodu rizika ohrožení zdraví spotřebitelů,“ uvedli inspektoři. Z pořízené fotodokumentace vyplývá, že silně znečištěná byla i chladící zařízení. V prostorách podniku navíc byly skladovány předměty, které mohly ovlivnit kvalitu či bezpečnosti potravin.  

Víno bar U Milušky v pražské Plzeňské ulici, který uzavřela inspekce. Na místě byl opravdu velký nepořádek. S mytím nádobí se zřejmě v provozovně nikdo neobtěžoval. Na místě byl opravdu velký nepořádek.
Zobrazit galerii
(9)
Domů
Sdílet
Diskuse