Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Barbora Fábryová
20. července 2024 v 14:20
Čas čtení 0:24

VIDEO: Rumunská europoslankyně si nasadila náhubek. V europarlamentu vykřikovala, že Brusel je dům satana

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Rumunská europoslankyně si nasadila náhubek. V europarlamentu vykřikovala, že Brusel je dům satana
Zdroj: Pexels/volně k užití (ilustrační foto)

Europoslankyni museli z parlamentu vyvést ven.

Rumunskou europoslankyni Dianu Șoșoacă vyvedli z Evropského parlamentu poté, co si nasadila náhubek. Vykřikovala, že Evropská unie zabíjí lidi v Rumunsku a Brusel označila za dům satana, informuje rumunský portál Romanian Journal.

18. července 2024 v 16:09 Čas čtení 0:38 Filip Turek přichycen při lži. Záznam prozradil, že si na evropskou hymnu stoupl Filip Turek přichycen při lži. Záznam prozradil, že si na evropskou hymnu stoupl

„Mám právo mluvit. Volili mě Rumuni! A zabíjíte lidi v Rumunsku,“ vykřikovala Șoșoacă, když ji odváděli z parlamentu. Tvrdila, že pouze chrání občany ve své zemi.

„Jsme křesťané, v Rumunsku je 98 % křesťanů. Jsme pravoslavní, věříme v Boha. Máme právo mluvit! Kde je naše právo mluvit? Volili mě, abych promluvila. Proč? Dalším problémem je LGBT komunita, nechceme, aby se naše děti obrátily,“ odpověděla Șoșoacă na otázku, proč to udělala.

Domů
Sdílet
Diskuse