Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
31. července 2024 v 9:48
Čas čtení 0:36

Dopravní podnik v Praze otevírá absolventský program. Podívej se, co tě tam čeká

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dopravní podnik v Praze otevírá absolventský program. Podívej se, co tě tam čeká
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití

Pokud jsi studentem*studentkou či absolventem*absolventkou technického oboru, tak by tě tenhle program pro vysokoškoláky mohl zajímat.

„V rámci programu jsou absolventi umístěni na speciálně vytvořené absolventské místo s cílem poskytnout jim nadstandardní prostor pro zapracování, poznání prostředí DPP a získání odborné praxe pod vedením zkušených a ochotných kolegů – mentorů, s možností zapojit se do propracovaného systému dalšího odborného rozvoje a s perspektivou kariérního růstu,“ píše DPP v bližších informacích.

Do programu se můžeš přihlásit, pokud jsi studentem*studentkou či nejdéle dva roky absolventem*absolventkou technického oboru. Přijat*a budeš na jeden rok s možností prodloužení na dva roky. Samotný podnik na stránkách ale píše, že pokud dojde k naplnění vzájemných očekávání, tak ti pracovní poměr prodlouží na dobu neurčitou.

Domů
Sdílet
Diskuse