Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Nina Miščíová
5. srpna 2024 v 7:00
Čas čtení 0:20

Agresivní útok v nemocnici u našich sousedů: Žena pokousala lékařku a ukradla dítě, které jí odebral soud

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Agresivní útok v nemocnici u našich sousedů: Žena pokousala lékařku a ukradla dítě, které jí odebral soud
Zdroj: Unsplash/Aditya Romansa/volně k užití (ilustrační foto)

Slovenská nemocnice zažila velké drama. Napadená lékařka skončila se zraněními na pohotovosti.

Sedmadvacetiletá matka přišla do nemocnice v Trnavě spolu se svým druhem navštívit několikaměsíční miminko, které jí odebral soud, informovaly tvnoviny. Svým chováním však překvapila nemocniční personál.

4. srpna 2024 v 13:45 Čas čtení 0:42 Toto je jedno z nejteplejších míst na světě. V červenci zde naměřili 54 stupňů Toto je jedno z nejteplejších míst na světě. V červenci zde naměřili 54 stupňů

Žena vzala několikaměsíční miminko a chtěla s ním odejít pryč, v čemž se jí pokusila zabránit lékařka ve službě. Agresivní žena se však zakousla lékařce do ruky a s dítětem odešla.

Napadená lékařka skončila s ránou na urgentním příjmu. Nemocniční personál ihned zalarmoval policii, která ženu zadržela. Policie o víkendu vyslechla agresivní ženu a dvě osoby, které ji doprovázely.

Nemocnica.
Zdroj: TASR/František Iván
Domů
Sdílet
Diskuse