Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
9. srpna 2024 v 13:42
Čas čtení 0:24

Zrušené koncerty Taylor Swift: Policie dopadla dalšího muže, jenž se měl podílet na teroristickém útoku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zrušené koncerty Taylor Swift: Policie dopadla dalšího muže, jenž se měl podílet na teroristickém útoku
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál

Ve čtvrtek večer policie ve Vídni zadržela dalšího může v souvislosti s teroristickým útokem, který měl proběhnout na koncertě americké zpěvačky Taylor Swift.

Policie zadržela 18letého muže z Iráku. Podle ministerstva pochází ze stejného okruhu jako hlavní podezřelý, kterým je 19letý Rakušan se severomakedonskými kořeny.  Informoval o tom server listu Kurier s odvoláním na ministra vnitra Gerharda Karnera.

8. srpna 2024 v 16:30 Čas čtení 1:10 Nepomohla ani Barbie. Ve filmech stále mluví a hrají hlavní role především muži Nepomohla ani Barbie. Ve filmech stále mluví a hrají hlavní role především muži

Iráčan měl podle ministra začátkem srpna složit přísahu věrnosti Islámskému státu podobně jako hlavní podezřelý. Zdali byl do útoku přímo zapojen, se ještě vyšetřuje.

Taylor Swift měla ve Vídni vystoupit čtvrtek, pátek a sobotu. Všechny tři koncerty byly ve středu pozdě večer z bezpečnostních důvodů zrušeny. 19letý Rakušan zde plánoval smrtící útok mezi přibližně 20 tisíci fanoušky, kteří se měli shromáždit před vídeňským Ernest-Happel-Stadion, kde se měly koncerty konat.

Domů
Sdílet
Diskuse