Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
24. srpna 2024 v 14:35
Čas čtení 0:38

Pohřeb Alaina Delona: Tato přísná pravidla musí dodržovat všichni, kteří se jej zúčastní

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pohřeb Alaina Delona: Tato přísná pravidla musí dodržovat všichni, kteří se jej zúčastní
Zdroj: Samir Hussein/WireImage

Sám herec, který zemřel minulý týden, si přál být pohřben „jako kdokoliv jiný“.

Nechystá se tak žádný velký akt, na jeho sobotní pohřeb bylo dokonce pozváno jen 40 nejbližších truchlících. Pohřben bude díky zvláštnímu povolení v kapli, kterou nechal postavit v La Brûlerie, na pozemku v Douchy v Loiret, jihovýchodně od Paříže, který v 70. letech koupil a kde také zemřel.

24. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 4:59 Na párty a na festivalu jsme vyzkoušeli pilulku na odbourání alkoholu. Pomohla nám proti kocovině? Na párty a na festivalu jsme vyzkoušeli pilulku na odbourání alkoholu. Pomohla nám proti kocovině?

Pohřeb by měl proběhnout v soukromí, podle informací serveru The Guardian byli jeho účastníci požádáni, aby během obřadu nepořizovali žádné fotografie. Nebudou navíc vůbec moci používat mobilní telefony, ty by měli mít uzavřeny v plastových sáčcích. Nad pozemky kde se pohřeb uskuteční, bude navíc platit zákaz přeletů dronů a letadel.

21. srpna 2024 v 12:15 Čas čtení 1:16 Alain Delon chtěl, aby jeho psa po jeho smrti utratili. Rodina řekla, co se s mazlíčkem stane Alain Delon chtěl, aby jeho psa po jeho smrti utratili. Rodina řekla, co se s mazlíčkem stane

Před smrtí měl oblíbený francouzský herec ještě jedno přání. Pohřben chtěl být i se svým milovaným psem Luobo. „Pokud zemřu dřív než on, požádám veterináře, abychom odešli společně. (...) Raději to, než abych věděl, že zemře na mém hrobě při takovém utrpení,“ uvedl v roce 2018. Hercova rodina se však k radosti ochránců zvířat rozhodla jeho přání nesplnit a psa nechat v klidu dožít.

Domů
Sdílet
Diskuse