Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
26. srpna 2024 v 10:55
Čas čtení 0:23

V Itálii na pláži zemřel český turista. Ani zásah vrtulníku nepomohl

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
V Itálii na pláži zemřel český turista. Ani zásah vrtulníku nepomohl
Zdroj: TripAdvisor

Na pláži v přímořském letovisku Lignano Sabbiadoro na severu Itálie zemřel v sobotu český turista. O smrti třiasedmdesátiletého muže informoval v neděli místní tisk.

Neštěstí se odehrálo v sobotu kolem páté hodiny odpoledne. Český turista se vydal koupat k moři, u pláže se mu ovšem udělalo nevolno. Kolemjdoucí mu přivolali pomoc, na místě zasahoval i vrtulník. Pokusy o oživení byly ale neúspěšné. Muž přijel do letoviska u Jaderského moře s rodinou.

Nejedná se o ojedinělý případ letošního léta. Před dvěma týdny zemřel český turista ve Švýcarsku. Podle tamní policie se vydal pěšky po kolejích a srazil ho vlak.

22. července 2024 v 9:49 Čas čtení 0:48 V Bulharsku na pláži zemřel Čech. Byl zde na dovolené s rodinou V Bulharsku na pláži zemřel Čech. Byl zde na dovolené s rodinou

Další tragédie se udála na konci července. V bulharském letovisku Primorsko došlo rovněž k úmrtí českého občana. Bezvládné tělo leželo na pláži více než hodinu.

Domů
Sdílet
Diskuse