Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tomáš Hrábek
28. srpna 2024 v 12:44
Čas čtení 0:39

Vyhasl další život mladého sportovce. Juan Izquierdo zemřel po kolapsu na hřišti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Vyhasl další život mladého sportovce. Juan Izquierdo zemřel po kolapsu na hřišti
Zdroj: Getty

Uruguajskému fotbalistovi bylo pouhých 27 let.

Uruguajský fotbalista Juan Izquierdo minulý týden zkolaboval přímo na hřišti v závěru utkání Poháru osvoboditelů v Brazílii. Na vině byl srdeční kolaps. Jeho klub Nacional dnes oznámil, že po několikadenní hospitalizaci v úterý zemřel.

„Vyjádřujeme upřímnou soustrast jeho rodině, přátelům, kolegům a blízkým. Celý klub Nacional truchlí nad touto nenapravitelnou ztrátou,“ uvedl jeho domovský klub na sociální síti X.

Podle Nemocnice Alberta Einsteina, ve které byl zesnulý hráč hospitalizován, byla příčinou jeho úmrtí „zástava srdce a dýchání související s jeho srdeční arytmií.“ 

Izquierdova profesionální kariéra začala v roce 2018. Všechna uruguajská profesionální utkání byla o víkendu kvůli události odložena a hráči Sao Paula, proti kterým Izquierdo nastoupil ve svém posledním zápase, si před utkáním brazilské ligy oblékli trička na jeho podporu.

Domů
Sdílet
Diskuse