Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Nina Miščíová
3. září 2024 v 12:18
Čas čtení 0:19

Pracovnice banky ležela čtyři dny mrtvá na pracovním stole. Její úmrtí prozradil až zápach

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pracovnice banky ležela čtyři dny mrtvá na pracovním stole. Její úmrtí prozradil až zápach
Zdroj: Pexels/volně k užití

Společnost nabídla kolegům zesnulé psychologickou pomoc.

Zaměstnankyně banky v americké Arizoně, Denis Prudhomme, přišla do práce 16. srpna v 7 hodin ráno, na místě však zemřela. Její nehybné tělo kolegové objevili až po čtyřech dnech, informuje The Guardian. Dovedl je k němu šířící se zápach.

28. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 3:46 Kdo je záhadný zakladatel Telegramu? Pavel Durov má přes sto dětí a od malička byl matematický génius Kdo je záhadný zakladatel Telegramu? Pavel Durov má přes sto dětí a od malička byl matematický génius

Žena měla kancelář na odlehlém místě, což pravděpodobně způsobilo, že si jejího úmrtí nikdo nevšiml. Zaměstnanci zpočátku připisovali nepříjemný zápach vodovodnímu potrubí.

Incident se stal ve společnosti Wells Fargo, která nabídla kolegům psychologickou pomoc. Policie nepředpokládá, že by za příčinou smrti bylo cizí zavinění.

Domů
Sdílet
Diskuse