Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
7. září 2024 v 11:01
Čas čtení 0:35

AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po muži, který v Praze obtěžoval nezletilé dívky. Jednu se pokusil odvést

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Muž asijského vzhledu ve čtvrtek v pražském obchodním centru Chodov oslovil a dotýkal se deseti dívek, jednu nezletilou zkoušel odvést. Neuspěl, dívce pomohla svědkyně.

Policie zveřejnila fotografie a video z kamerových záznamů z obchodního centra. Později doplnila, že do obchodního centra Chodov přijel muž na kole kolem desáté hodiny dopoledne.

„Hledaný je přibližně 165 centimetrů vysoký Asiat ve věku okolo 50 let. Jestli ho poznáváte, volejte 158,“ napsal mluvčí pražské policie Jan Daněk. Policie rovněž vyzvala další svědky a poškozené, aby se s informacemi přihlásili. „Všechny prosíme, aby se ozvaly na linku 158,“ doplnil mluvčí.

Několik hodin po zveřejnění výzvy dodali, že už mluvili se svědkyní, která jedné dívce pomohla, i několika dalšími poškozenými. Po muži se však nadále pátrá.

7. září 2024 v 9:20 Čas čtení 1:28 Prodejci zbraní budou mít povinnost hlásit podezřelé nákupy. Vláda tak reaguje na loňskou střelbu Prodejci zbraní budou mít povinnost hlásit podezřelé nákupy. Vláda tak reaguje na loňskou střelbu
Domů
Sdílet
Diskuse