Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
refresher team
8. září 2024 v 17:07
Čas čtení 0:56

VIDEO: Těhotnou ženu v Praze měl napadat mladík. Kolemjdoucí rázně zasáhl, záběry jsou hitem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Těhotnou ženu v Praze měl napadat mladík. Kolemjdoucí rázně zasáhl, záběry jsou hitem
Zdroj: Unsplash/Anthony DELANOIX/volně k užití

Na pražském Masarykově nádraží mladík verbálně útočil na ženu, která video natočila. Když ji chtěl napadnout, zasáhl přítomný kolemjdoucí, který ho shodil na zem a uštědřil několik ran. Video se stalo virálním na sociálních sítích.

Kdy se měl incident stát a kdo je na videu, ale jasné není. Jak zjistila redakce CNN Prima News, událost totiž nikdo nenahlásil, a tak ji policie neprošetřuje.

Veřejnost na internetu ale zaujala a vyzdvihují reakci muže, který pohotově zasáhl. Video začíná tím, jak mladík na ženu za kamerou pokřikuje „F*ck you, la, la, la, la, la, la, la“ se vztyčenými prostředníky. Žena měla být podle některých komentářů těhotná, z videa to ale zřejmé není.

Když se ho ptá, co dělá, nazve ji „k***ou“. Poté se k ní přiblíží a uhodí ji rukou. Na videu je následně vidět, jak jiný muž strhne útočícího k zemi. „Uklidni se, uklidni se,“ říká mu, zatímco mu uštědřil dvě rány, na které on reaguje slovy „au, au“.

Následně do něj ještě kopl a posílá ho pryč, pak už podle zaznamenaných záběrů odchází. Z videa je zřejmé, že muž má silný přízvuk. Stránka Visegrad24 uvádí, že onen muž pochází z Ukrajiny.

Lidé na sociálních sítích vyzdvihují, jak pohotově reagoval a ženu ochránil. Jiní se ale podivují nad tím, jak je možné, že se nikdo další za bílého dne v centru Prahy ženy nezastal.

8. září 2024 v 16:00 Čas čtení 0:49 PŘEDPOVĚĎ: Česko zažije ochlazení. Podívej se, jak moc klesne teplota PŘEDPOVĚĎ: Česko zažije ochlazení. Podívej se, jak moc klesne teplota
1. září 2024 v 7:00 Čas čtení 9:46 Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají Čeští dobrovolníci staví školu v Zambii. „V kempu se nám usídlili lvi, stát se tu může cokoliv,“ říkají
8. září 2024 v 12:21 Čas čtení 0:24 Muž podezřelý z únosu Madeleine McCann se přiznal k dalším ohavným činům. Promluvil o několika znásilněních Muž podezřelý z únosu Madeleine McCann se přiznal k dalším ohavným činům. Promluvil o několika znásilněních
Domů
Sdílet
Diskuse