Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
8. září 2024 v 16:00
Čas čtení 0:49

PŘEDPOVĚĎ: Česko zažije ochlazení. Podívej se, jak moc klesne teplota

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ: Česko zažije ochlazení. Podívej se, jak moc klesne teplota
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Zkraje týdne si ještě užijeme teploty nad dvacet stupňů, ke konci týdne se ale citelně ochladí.

Na jaké počasí se můžeme těšit podle ČHMÚ? Radost udělá hlavně těm, kdo už vyhlíží deštivý podzim. V pondělí očekávej déšť a přeháňky. Teplejší podzimní kabát ale zatím vytahovat nemusíš, Denní teploty se budou pohybovat mezi 19 až 23 °C, ani v noci teploměr neklesne pod 17 °C.

31. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 0:59 Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí

S přeháňkami zejména v Čechách počítej i v úterý. Odpoledne a večer by ale měly opadnout, nejnižší noční teploty  budou 15 až 11 °C, nejvyšší denní teploty pak 18 až 22 °C.

Obdobné počasí očekávej i ve středu, kdy se odpoledne a večer v Čechách a na Moravě opět objeví zmiňované přeháňky i občasný déšť. Nejvyšší denní teploty mohou vystoupat až na 25 °C, naopak v noci může teploměr klesnout až na 8 °C.


Ve čtvrtek bude chladněji, s denními teplotami 10 až 15 °C, nočními 13 až 9 °C, na západě 7 °C . Na většině území můžeš předpokládat déšť, a to i vydatnější, ojediněle s bouřkami.

Vydatné deště a zataženo zůstanou i v pátek, kdy noční teplota může klesnout až na 6 °C. V podobném duchu pak bude i třetí zářijový víkend, kdy se ke konci srážková činnost oslabí. Denní teploty budou zpočátku 10 až 15 °C, postupně 14 až 19 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse