Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
26. září 2024 v 7:00
Čas čtení 0:33

Cizinci v Praze chtěli oloupit mladého muže, v parku mu vystřelili oko

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Cizinci v Praze chtěli oloupit mladého muže, v parku mu vystřelili oko
Zdroj: pxfuel.com/CC0/volně k užití

Kriminalisté trojici mladíků vzali do vazby. Nejedná se o první případ, který s nimi řeší.

Sedmadvacetiletého muže měli vylákat ven do parku Podviní v Praze 9 za účelem obchodu. O co přesně se jednalo policie neprozradila. Ke schůzce došlo ve čtvrtek 20. června, mladíci ve věku 17 až 19 let na muže následně zaútočili.

25. září 2024 v 16:03 Čas čtení 1:14 Tadeáš Růžička jde do vězení. Po napadení muže na koupališti poslal soud bojovníka za mříže Tadeáš Růžička jde do vězení. Po napadení muže na koupališti poslal soud bojovníka za mříže

„Vše skončilo tím, že útočník vytáhl zatím neustanovenou, pravděpodobně plynovou nebo kuličkovou zbraň a několikrát mu vystřelil do obličeje. Pak všichni tři podezřelí z místa odešli,“ uvádí mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Podle informací policie musel zraněný muž vyhledat lékařskou pomoc podstoupil operaci s prognózou trvalé ztráty funkce pravého oka.

20. září 2024 v 15:43 Čas čtení 0:30 Policie obvinila mladíka z vraždy expartnerky, její tělo našla v domě v Praze 10 Policie obvinila mladíka z vraždy expartnerky, její tělo našla v domě v Praze 10

Kriminalisté útočníky zadržela pro podezření ze spáchání trestných činů loupež a výtržnictví. V případě odsouzení jim hrozí tresty v rozmezí od pěti až do deseti let a to vzhledem k tomu, že dva z nich jsou mladiství. Jinak by jednomu hrozil dvanáctiletý trest a zbylým dvěma až desetiletý.

Domů
Sdílet
Diskuse