Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 2. října 2024 v 11:31
Čas čtení 0:32

Alza spouští vlastní lékárnu. Prášky si vyzvedneš i v boxu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Internetový gigant Alza.cz posiluje svůj non-elektronický sortiment.

Známý internetový obchod se během své třicetileté existence výrazně proměnil. Zatímco na svém počátku nabízel pouze počítače a elektroniku, dnes již na jeho webu najdeme mnoha, bohatší sortiment. Nejnovějším přírůstkem je internetová lékárna. 

26. září 2024 v 9:52 Čas čtení 0:37 Oblíbený e-shop s elektronikou CZC končí. Nahradí ho polská platforma Oblíbený e-shop s elektronikou CZC končí. Nahradí ho polská platforma

Podle místopředsedy představenstva Alzy Petra Beny má e-shop dokonce vlastního lékárníka. „Kromě léků na předpis, které online formou prodávat nelze, tak je tam všechno ostatní z volně prodejných léků, doplňků zdraví a zdravotnických potřeb,“ řekl Seznam Zprávám Bena s tím, že zákazníci mohou při nákupu léků využít i AlzaBoxy. 

Lékárenský sortiment začíná Alza nabízet poté, co získala část obchodního závodu společnosti Other Corp ve Zdicích u Berouna. „Stavíme to na stávající infrastruktuře. Ať už je to náš současný web, nebo naše fyzično – tedy síť Alzaboxů a prodejen. Potom to jsou už jen investice do lidí a týmu, který se o to stará,“ doplnil Bena. 

Domů
Sdílet
Diskuse