Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
včera 26. září 2024 v 9:52
Čas čtení 0:37

Oblíbený e-shop s elektronikou CZC končí. Nahradí ho polská platforma

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Oblíbený e-shop s elektronikou CZC končí. Nahradí ho polská platforma
Zdroj: CZC.cz

Internetový obchod CZC.cz v noci ze čtvrtka na pátek zanikl. Přesouvá se na web Allegro.

„Dobrý den, tímto Vás informujeme, že dne 26.09.2024 ve večerních hodinách dojde k přesunu obchodu CZC.cz na novou platformu. Nechceme, abyste byli touto změnou zmateni, a proto Vám posíláme tuto zprávu,“ zní v emailu, který e-shop poslal svým zákazníkům.

25. září 2024 v 13:10 Čas čtení 1:00 Živnostníci si pořádně připlatí. Výrazně zdraží minimální odvody i paušální daň Živnostníci si pořádně připlatí. Výrazně zdraží minimální odvody i paušální daň

Nákupy uskutečněné ještě před přesunem budou podle nich vyřešené tak, jak jsou spotřebitelé dosud zvyklí. Nové objednávky už budou muset být provedeny prostřednictvím polského tržiště. 

 
Podle serveru Novinky.cz vypadá nová platforma jako vylepšená záložka právě na webu Allegra. „Přestože jsme si vědomi, že z technických důvodů nebudeme schopni přenést všechny funkce, které poskytuje e-shop CZC.cz, jsme rozhodnuti nový CZC shop na platformě Allegro dlouhodobě vylepšovat. Věříme, že tyto kroky přinesou CZC zaslouženou stabilitu a nové zákazníky,“ uvádí polský eshop v prohlášení. 

Přesun na novou online platformu bude následovat i konec poboček CZC. V provozu zůstanou už jen ty partnerské, podle mluvčí skupiny Allegro Marcina Gruzska zůstane otevřeno 41 franšízových prodejen. Kdy přesně budou vlastní pobočky uzavřeny ale nesdělil. 

Domů
Sdílet
Diskuse