Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 10. října 2024 v 14:49
Čas čtení 0:40

Otřesný případ znásilnění. 15letý mladík měl do lesa zatáhnout o 30 let starší ženu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Otřesný případ znásilnění. 15letý mladík měl do lesa zatáhnout o 30 let starší ženu
Zdroj: pxfuel.com/CC0/volně k užití

Chlapec se měl dopustit znásilnění o třicet let starší ženy z Ukrajiny. Podle Novinek.cz pachatel zneužil jejího stavu opilosti.

K incidentu mělo dojít na konci srpna. Školák údajně cizinku přepadnul poblíž ubytovny, v níž bydlela. V podnapilém stavu ji měl odtáhnout do blízkého lesa, kde na ní vykonal soulož, informují Novinky.cz.

Svědkyně pro zpravodajský web uvedla, že její kamarádka zpozorovala mladíka, který táhl ženu za ruce po zádech do lesa. Obě pojaly podezření, a tak se rozběhly nešťastnici na pomoc. Cizinku našly sedět na zemi bez spodku oblečení.

9. října 2024 v 13:51 Čas čtení 0:43 Fatální domácí porod v sektě v Plasích má dohru. Policie teď zadržela jejího vůdce Fatální domácí porod v sektě v Plasích má dohru. Policie teď zadržela jejího vůdce

„Byla celá od jehličí a špinavá. Spodní kalhotky a ponožky měla pod sebou. Měla také vyzuté obě boty. Něco říkala ukrajinsky, bylo jí špatně rozumět, protože byla opilá. Z toho, jak pořád ukazovala na genitálie, jsme pochopily, že byla znásilněná. Proto jsme zavolali na tísňovou linku,“ vypověděla svědkyně.

Na místo dorazila policie. Podrobili ženu dechové zkoušce, která prokázala výsledek přes tři promile. Na základě popisu pachatele a zajištěných stop kriminalisté druhý zadrželi podezřelého. Ten nyní čelí trestnímu stíhání pro znásilnění. Jakožto mladistvému mu hrozí maximálně pět let vězení.

Novinky uvádí, že chlapec soulož se ženou nepopírá, podle něj však vše iniciovala ona.

Domů
Sdílet
Diskuse