Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 18. října 2024 v 13:19
Čas čtení 0:34

Incident na pražské základní škole. Student bodl svého spolužáka nůžkami

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Incident na pražské základní škole. Student bodl svého spolužáka nůžkami
Zdroj: freepik/gpointstudio/ volně k použití

K incidentu došlo v úterý dopoledne, zraněný chlapec skončil v nemocnici.

„Případem se zabývají pražští kriminalisté. S ohledem na věk zúčastněných osob nelze poskytovat bližší informace,“ řekl serveru Novinky mluvčí policie Jan Rybanský. Policie ještě nestanovila ani právní klasifikaci případu.

Podle serveru iDnes došlo k hádce mezi dvěma žáky z druhého stupně, jeden z nich měl následně vytáhnout nůžky a bodnout druhého do zátylku. Ze školy ho odvezla záchranka.

„Vaše děti nejsou ve škole ohroženy a také výuka probíhá v běžném režimu,“ uvádí ve zprávě rodičům ředitelka Základní školy U Krčského lesa v Jánošíkově ulici. K případu se ale jinak nevyjádřila.

17. září 2023 v 6:00 Čas čtení 5:40 Tereza učí děti ve Vietnamu. Škola mi platí byt i jídlo, pivo tu stojí 14 korun, peníze nemusím počítat, říká Tereza učí děti ve Vietnamu. Škola mi platí byt i jídlo, pivo tu stojí 14 korun, peníze nemusím počítat, říká

Ne všechny rodiče ale uklidnila. „Též by mě zajímalo, co se stalo. Zpráva od paní ředitelky, která přijde více než 24 hodin po incidentu, není moc uklidňující. Když mám mít jistotu, že mé dítě není v ohrožení, ráda bych aspoň obrazně věděla, co se stalo,“ napsala na sociálních sítích matka jednoho z žáků.

Domů
Sdílet
Diskuse