Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 20. října 2024 v 15:11
Čas čtení 0:45

Princezna Charlotte odhalila své vysněné povolání. Řekla, čím se chce stát

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Princezna Charlotte odhalila své vysněné povolání. Řekla, čím se chce stát
Zdroj: TASR/AP/Andrew Milligan/Pool via AP

Britská princezna Charlotte má o své budoucnosti jasno. Láká ji práce zdravotní sestry.

Podle zdroje blízkého královské rodině touží Charlotte po práci zdravotní sestry. Jediná dcera britského korunního prince Williama a jeho ženy Kate by se tímto povoláním vydala ve stopách svého otce a prababičky Alžběty II. Princezna se údajně pro toto zaměstnání rozhodla poté, co ji William vysvětlil důležitou roli britského zdravotního systému.

20. října 2024 v 9:30 Čas čtení 0:08 Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok
20. října 2024 v 13:40 Čas čtení 0:57 Překážel při sexuálních orgiích. Slovenský pár brutálně týral dvouletého chlapce Překážel při sexuálních orgiích. Slovenský pár brutálně týral dvouletého chlapce
20. října 2024 v 12:54 Čas čtení 0:48 Expert vysvětluje, jak se projevuje otrava houbami. Otrávit se můžeš i jedlými Expert vysvětluje, jak se projevuje otrava houbami. Otrávit se můžeš i jedlými

„Jasně, zatím je to jen malá holka, ale i tak se Will a Kate dmuli pýchou,“ prozradil palácový zdroj pro Express. Sám William má totiž k záchranným složkám blízko. Dlouho působil jako pilot záchranářského vrtulníku. Alžběta II. měla také zkušenost s převozem raněných. Za druhé světové války totiž působila jako řidička a mechanička sanitních vozů.

Představu o své budoucnosti má i nejstarší Williamův syn a následník trůnu princ George. Ačkoliv je v královské rodině zvykem, že nástupci trůnu působí v ozbrojených silách, jeho rodiče ho k tomuto rozhodnutí nenutí. Zdá se tedy, že si George pravděpodobně vybere některé z civilních zaměstnání.

Podle serveru Mail Online učarovalo jedenáctiletému princi povolání kuchaře. Konkrétně pak práce v pizzerii. „To je to, co chci dělat, až vyrostu,“ prohlásil údajně, když viděl velkou pec, v níž se italská specialita vyrábí.

Domů
Sdílet
Diskuse