Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
21. ledna 2023 19:32
Čas čtení 0:58

Jeremy Renner se poprvé ozval z domácí léčby. Zlomil si více než 30 kostí, ale nechybí mu optimismus

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Jeremy Renner se poprvé ozval z domácí léčby. Zlomil si více než 30 kostí, ale nechybí mu optimismus
Zdroj: Marvel Studios

Herec děkuje za obrovskou podporu, které se mu dostalo.

Jeremy Renner byl převezen z nemocnice a začíná s domácí léčbou. Na svém Instagramu zveřejnil pro fanoušky fotografii, na které mu zdravotní pracovník pomáhá s procvičováním jedné z končetin. V příspěvku děkuje všem lidem, kteří jemu a jeho rodině vyjádřili podporu.

Renner prozradil, že si při vážném úrazu z počátku roku zlomil více než 30 kostí. Zároveň však optimisticky dodal, že podle něj znovu srostou a zesílí. Podpůrnými komentáři pod novým příspěvkem herce nešetřily ani známé hvězdy jako Chris Hemsworth, Heidi Klum nebo Simon Pegg.

21. ledna 2023 18:00 Čas čtení 0:43 Známý herec z Nabarveného ptáčete se už týden pohřešuje v horách. Kvůli riziku lavin po něm pátrají jen helikoptéry Známý herec z Nabarveného ptáčete se už týden pohřešuje v horách. Kvůli riziku lavin po něm pátrají jen helikoptéry

Herec ještě začátkem letošního roku utrpěl vážnou nehodu během práce se sněžným pluhem. O nehodně informovaly CNN či BBC.

„Pan Renner šel vyzvednout svůj sněžný pluh PistenBully ve snaze zprovoznit své auto. Je to extrémně velký kus zařízení pro odstraňování sněhu o hmotnosti nejméně 6,5 tuny. Po úspěšném odtažení svého osobního vozidla ze zaseknutého místa vystoupil z PistenBully, aby si promluvil s rodinným příslušníkem. Ve snaze zastavit posouvající se pluh se pan Renner pokoušel dostat zpět na místo řidiče. Na základě našeho vyšetřování právě v tomto okamžiku došlo ke zranění,“ popsal incident šerif Darin Balaam.

Renner začal silně krvácet a do nemocnice ho musela odvézt helikoptéra. Herec podstoupil několik operací a skončil na jednotce intenzivní péče v kritickém stavu. Blízcí Rennera řekli, že potrvá roky, než se naplno zotaví. „Pokud někdo zná Jeremyho, ví, že je to bojovník a nefláká se. Jsme nadšeni z toho, jak si počíná na cestě, která je před námi,“ řekla jeho sestra Kym.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Domů
Sdílet
Diskuse