Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
10. března 2023 19:37
Čas čtení 0:31

Meta chystá novou sociální síť. Blíží se náhrada Twitteru?

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené
Meta chystá novou sociální síť. Blíží se náhrada Twitteru?
Zdroj: Meta/materiály pre médiá

Meta potvrdila, že chystá novou sociální síť pro sdílení textových zpráv. Nese krycí název P92. Uživatelé by se na platformu přihlásili pomocí údajů z Instagramu.

Společnost Meta potvrdila, že pracuje na nové sociální síti, píše The Spectator Index na Twitteru. Server Platformer uvedl, že Meta buduje speciální aplikaci pro zveřejňování textových zpráv. Mohlo by se tak potenciálně jednat o konkurenci Twitteru.

„Zkoumáme samostatnou decentralizovanou sociální síť pro sdílení textových aktualizací,“ uvedla společnost pro Platformer. „Věříme, že existuje příležitost pro samostatný prostor, kde mohou tvůrci a veřejně známé osobnosti sdílet včasné aktualizace o svých zájmech.“

9. března 2023 12:07 Čas čtení 1:40 Twitter se pod Muskem stává rájem trollingu, dezinformací a nenávisti, zjistili investigativci Twitter se pod Muskem stává rájem trollingu, dezinformací a nenávisti, zjistili investigativci

Síť nese krycí název P92, informuje MoneyControl. Podle dostupných informací se budou moct uživatelé přihlásit pomocí údajů z Instagramu. Tento vývoj přichází v době, kdy se lidé rozhlíží po platformě, která by mohla po změnách ve vedení firmy nahradit Twitter.

Domů
Sdílet
Diskuse