Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
1. května 2023 v 17:03
Čas čtení 0:23

V USA končí už třetí velká banka. Klienti v březnu vybrali obrovské částky peněz

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
V USA končí už třetí velká banka. Klienti v březnu vybrali obrovské částky peněz
Zdroj: Pixabay.com

První dvě už v USA zavřeli v březnu.

BBC informuje, že ve Spojených státech zavřeli v pořadí již třetí velkou banku, konkrétně First Republic Bank z Kalifornie.

Novým vlastníkem bude JPMorgan Chase & Co. Největší americká banka převezme všechny vklady a v podstatě všechna aktiva First Republic.

1. května 2023 v 12:05 Čas čtení 1:03 Turecko tvrdí, že zabilo vůdce tak zvaného Islámského státu Turecko tvrdí, že zabilo vůdce tak zvaného Islámského státu

Akcie věřitele se sídlem v San Francisku minulý týden klesly o více než 75 % poté, co odhalil, že klienti v březnu vybrali 100 miliard amerických dolarů z vkladů.

V březnu zavřely americké regulační úřady Silicon Valley Bank, dva dny nato postihl stejný osud newyorskou Signature Bank, jejíž zavření představuje třetí největší krach v americkém bankovním systému, píše TASR.  

Domů
Sdílet
Diskuse