Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
5. května 2023 13:57
Čas čtení 0:37

Foto: Na slavném dokonalém trávníku se objevil obří penis, míří na korunovační večírek Karla III.

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Foto: Na slavném dokonalém trávníku se objevil obří penis, míří na korunovační večírek Karla III.
Zdroj: Pexels/cottonbro

Neznámý šprýmař poničil známý „dokonalý trávník“ v jedné z nejluxusnějších britských ulic tím, že do něj sekačkou „nakreslil“ mužské přirození, a to jen pár dní předtím, než se má na onom místě konat oslava korunovace krále Karla III.

Neznámý vtipálek nakreslil obří penis pomocí sekačky na uznávaný „dokonalý trávník“ v jedné z nejexkluzivnějších britských ulic v lázeňském městě Bath. Navíc tak učinil jen krátce předtím, než se na tomto místě odehraje korunovační slavnost. Informuje o tom například britský Daily Record.

Obyvatelé luxusní čtvrti Royal Crescent v Bathu se nestačili divit, když ve čtvrtek před svými domovy spatřili velký falus. Ulice je po celém světě známá svým dokonalým trávníkem, který obklopuje srpek luxusních domů z 18. století. V sobotu se právě na tomto místě odehraje tzv. „Grand Coronation Party“ na počest korunovace krále Karla III. s tematikou georgiánského období britské historie (1714 až zhruba 1830–1837).

5. května 2023 12:07 Čas čtení 1:02 Kočičí zloděj Harry nosí své paničce „dárky“ za tisíce korun. Šlohl už i peněženku nebo luxusní obuv Kočičí zloděj Harry nosí své paničce „dárky“ za tisíce korun. Šlohl už i peněženku nebo luxusní obuv

Kdo je autorem tohoto počinu, není jasné, o motivacích jeho jednání se spekuluje. Mohlo by se jednat například o odpůrce královské rodiny nebo svou roli sehrál prostě jen pověstný britský smysl pro legraci.

Zpět
Sdílet
Diskuse