Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
13. května 2023 8:22
Čas čtení 0:25

Policie pátrá po 14leté dívce z Plzně. Poznáváš ji?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po 14leté dívce z Plzně. Poznáváš ji?
Zdroj: Policie ČR

Pohřešovaná se v pátek nevrátila ze školy domů. Pokud bys ji někde zahlédl*a, zkontaktuj prosím policii.

Policisté pátrají po 14leté dívce z Plzně, která se v pátek nevrátila ze školy domů. Pohřešovaná je 165 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu, středně dlouhé vlasy a hnědé oči, uvádí Policie ČR. Pokud bys dívku někde zahlédl*a, obrať se prosím na policii na telefonním čísle 158.

12. května 2023 18:15 Čas čtení 1:56 Na Mostecku se přemnožili divočáci, město navýšilo odměnu za odstřel. Ani ten není zárukou důstojné smrti, upozorňují ochránci Na Mostecku se přemnožili divočáci, město navýšilo odměnu za odstřel. Ani ten není zárukou důstojné smrti, upozorňují ochránci

Dívka v pátek odešla do školy, avšak domů se již nevrátila. Na sobě by měla mít černé tílko, černé rifle, bílý batoh a bílé sportovní boty značky Nike. Pohřešovaná má vadu řeči. 

Domů
Sdílet
Diskuse