Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
9. června 2023 13:42
Čas čtení 0:44

Video: Takto dnes lidé bojovali se zatopenou Bratislavou. Cyklista z Ružinova to nevzdával ani v hluboké vodě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Ve slovenské metropoli dnes kolabovala doprava.

Silné lijáky a bouře dnes potrápily většinu území Slovenska. Zatímco v Kežmarku voda zaplavila několik hlavních cest už krátce po obědě, v Bratislavě nabral liják na intenzitě až v pozdějších odpoledních hodinách.

9. června 2023 11:12 Čas čtení 1:05 Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc Pyrotechnika, hory odpadků a močení v ulicích: Úklid po fotbalovém finále stál Prahu 350 tisíc

Déšť překvapil nejen řidiče, kteří zůstali zaseknutí v dlouhých kolonách, ale zaskočil i mnoho lidí, kteří se právě přemísťovali z místa na místo. Naše čtenářstvo se s námi podělilo o fotografie a videa ze situací, kdy zejména v Bratislavě stoupající hladina vody způsobovala největší problémy.

Nejvíce pobavil cyklista z Ružinova

Hitem Instagramu se rychle stal ambiciózní cyklista, který po bratislavské městské části Ružinov jezdil ve vodě sahající až po kolena. Muž urputně pedáloval navzdory tomu, že mu voda pohltila téměř celé kolo.

7. června 2023 11:00 Čas čtení 6:58 Nejlépe placené práce v Česku: Na jaké nemanažerské pozici si vyděláš i 140 tisíc? Nejlépe placené práce v Česku: Na jaké nemanažerské pozici si vyděláš i 140 tisíc?

Jak můžeš vidět na přiložených videích a fotkách, nahromaděná voda v Bratislavě zatopila několik podjezdů, přerušila provoz tramvají a způsobila místy až hodinové kolony. Několik silnic v hlavním městě museli uzavřít hasiči a policisté.

Voda dokonce minimálně jednoho řidiče uvěznila v podjezdu na Ružinovské ulici ve chvíli, kdy se ji snažil přebrodit. Nezbývalo mu nic jiného než čekat, až záplavy opadnou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by REFRESHER News SK (@refreshernews.sk)

Domů
Sdílet
Diskuse