Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová ČTK
22. června 2023 v 11:19
Čas čtení 0:38

Praha: Policie ČR pátrá po uprchlém vězni

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Praha: Policie ČR pátrá po uprchlém vězni
Zdroj: Policie ČR

Policie stále pátrá po uprchlém dvaatřicetiletém vězni, který v sobotu 3. června opustil bez povolení nestřežené pracoviště v Praze 10. Trest si odpykává za neplacení výživného.

Má vytetovanou slzu na obličeji a další tetování na krku, lýtku a holeních. Neměl by být nebezpečný. Policie opakovaně žádá veřejnost o spolupráci, fotografie hledaného je zveřejněna na policejním webu. ČTK o tom ve čtvrtek informoval mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

22. června 2023 v 9:20 Čas čtení 0:32 Ukrajinské jednotky zaútočily na Čonharský most mezi Chersonskou oblastí a Krymem Ukrajinské jednotky zaútočily na Čonharský most mezi Chersonskou oblastí a Krymem

Muž má několik tetování

„Vzhledem k množství markantů (tetování) hledaného by ho někdo měl určitě poznat,“ uvedl mluvčí. Hledaný má pod levým okem vytetovanou černou slzu, hlavu zvířete na levé straně krku a nápis Freeride na pravé straně krku. Další tetování má na nohou. „Přesýpací hodiny na pravém lýtku, mapa s nápisem Scosta Maria na pravé holeni a motiv mužské hlavy na levé holeni,“ doplnil.

21. června 2023 v 19:20 Čas čtení 1:03 Vláda schválila Istanbulskou úmluvu. Dokument míří do Sněmovny Vláda schválila Istanbulskou úmluvu. Dokument míří do Sněmovny

Na nestřeženém pracovišti v Sazečské ulici muže naposledy viděli 3. června kolem 03:30. Pracoval tam s dalšími odsouzenými. „Vzhledem k tomu, že z místa bez povolení odešel, se dopustil dalšího trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí,“ sdělil mluvčí již dříve.

Kdo má o uprchlém vězni informace, měl by zavolat na tísňovou telefonní linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse