Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Kristýna Dobiášová
30. června 2023 18:02
Čas čtení 0:25

Video: Muž s rodící manželkou uvázl v dopravě, musela pomoct policie. Stihli to včas?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Video: Muž s rodící manželkou uvázl v dopravě, musela pomoct policie. Stihli to včas?
Zdroj: Policie ČR

Brněnská policie pomáhala dostat se muži s rodící manželkou včas do porodnice. Pár zavolal hlídku na pomoc kvůli zaseknutí v provozu.

Policie v Brně ve čtvrtek řešila zvláštní situaci. Muž uvázl se svou těhotnou manželkou v husté dopravě během cesty do porodnice. Jak situaci vyřešil? Rozhodl se zavolat na pomoc policii. Hlídka s majáky, která za párem dorazila, jim pomohla projet kolonou a doprovodila je do porodnice.

Video z celé situace zveřejněné na facebookové stránce Události Brno si můžeš pustit výše. „Krásná práce,“ ozývají se uživatelé sociální sítě v komentářích. Policie pár doprovodila do Fakultní nemocnice Bohunice.

30. června 2023 12:59 Čas čtení 0:41 Řidiči a řidičky, pozor: Policie chystá prázdninové kontroly na silnicích, známe podrobnosti Řidiči a řidičky, pozor: Policie chystá prázdninové kontroly na silnicích, známe podrobnosti

Městská policie Brno pravidelně zveřejňuje různá videa a příspěvky na svém facebookovém profilu. Například 14. června policisté zveřejnili video, jak společně s hasiči lapili sedm káčat, která se toulala mezi auty.

Domů
Sdílet
Diskuse