Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
12. července 2023 16:49
Čas čtení 0:21

Chlapci se zasekla hlava v záchodovém prkénku, vysvobodili ho až hasiči

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chlapci se zasekla hlava v záchodovém prkénku, vysvobodili ho až hasiči
Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje

K netradičnímu zásahu ve středu vyjeli hasiči Moravskoslezského kraje. Malému chlapci uvázla hlava v záchodovém prkénku.

Hasiči Moravskoslezského kraje ve středu vyjížděli ke kurióznímu případu. Malému chlapci uvázla hlava v záchodovém prkénku a nemohl ji vytáhnout zpět. „Na místo vyjela profesionální jednotka ze stanice Frýdek-Místek,“ uvedl Lukáš Popp z krajského hasičského záchranného sboru. 

Hasiči pomohli dítěti až za použití kleští. „Zhruba během deseti minut bylo hotovo a hasiči prkénko z hlavy sundali,“ dodal Popp. Chlapec vyvázl bez zranění.

12. července 2023 15:47 Čas čtení 0:59 České podniky se vrací k platbám hotovostí, ukazuje průzkum. Hlasuj v anketě, co si o tom myslíš ty České podniky se vrací k platbám hotovostí, ukazuje průzkum. Hlasuj v anketě, co si o tom myslíš ty
Domů
Sdílet
Diskuse