Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Veronika Dlesková
20. července 2023 v 11:51
Čas čtení 0:40

Policie zatkla muže z Kladna, který fyzicky napadl svou expartnerku a proti její vůli ji odvezl neznámo kam (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie zatkla muže z Kladna, který fyzicky napadl svou expartnerku a proti její vůli ji odvezl neznámo kam (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Policie vypátrala muže z Kladna a jeho bývalou přítelkyni, po kterých pátrala od noci na čtvrtek. Muž měl ženu fyzicky napadnout a poté ji násilím naložit do auta a odvézt neznámo kam.

Policie vypátrala jednatřicetiletou Alenu Budíkovou a jejího o sedm let staršího expřítele Michala Luknára z Kladna. Ten ji měl ve středu večer fyzicky napadnout a proti její vůli a za použití násilí ji naložit do svého vozu a odvézt na neznámé místo. Podle informací svědků celému jednání předcházelo fyzické napadení ženy.

V pátrání po dvojici policie požádala o pomoc veřejnost. Právě díky ní se je podařilo vypátrat. „Na základě poznatků veřejnosti se podařilo dvojici vypátrat,“ uvedla pro ČTK policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. „Policie převezla muže k dalším úkonům na policejní služebnu, ženu vyšetří lékař a následně ji policisté také vyslechnou,“ dodala Schneeweissová.

Do pátrací akce bylo nasazeno několik desítek policistů, kynologů se služebními psy a vrtulník letecké služby. 

Domů
Sdílet
Diskuse