Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
1. srpna 2023 14:32
Čas čtení 0:49

VIDEO: Cestující v letadle nepustili na záchod, tak se vymočila na podlahu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Cestující v letadle nepustili na záchod, tak se vymočila na podlahu
Zdroj: Pexels/Ahmed Muntasir

Nejmenovanou cestující společnosti Spirit Airlines posádka údajně odmítla při čekání na letištní ploše pustit na toaletu a žena svou potřebu nedokázala už déle vydržet a vymočila se v letadle na podlahu. Video incidentu koluje po internetu.

Personál letadla natočil pasažérku, která se vymočila na podlahu letadla. Žena tvrdí, že jí posádka nedovolila použít toalety na palubě po dobu několika hodin. 

1. srpna 2023 12:47 Čas čtení 1:00 Dneska nás čeká vzácný superúplněk. Co to znamená a jak ho pozorovat? Dneska nás čeká vzácný superúplněk. Co to znamená a jak ho pozorovat?

Prý ženě několik hodin nedovolili, aby si odskočila

Neznámá žena na videu dřepí se staženými kalhotami a říká, že potřebuje čůrat už dvě hodiny, a viní palubní posádku z toho, že jí několik hodin nedovolila odskočit si v letadle a zamkla dveře. „Letadlo stojí, nemůžu to vydržet.“ Video bylo původně nahráno na webu o letectví Airlive, kde bylo uvedeno, že se jednalo o let Spirit Airlines, není ale jasné, o který let šlo konkrétně.

Žena byla upozorněna, že ji zaměstnankyně aerolinky natáčí, podle jejích slov jí to ale bylo jedno. „Můžete udělat, co chcete, můžete na mě klidně vydat zatykač, ale cokoliv je lepší než tohle.“ Další z cestujících na palubě ženě vzkázal, že by měla pít více vody, protože její moč příšerně zapáchá.

Nejde o první případ, kdy cestující močili přímo na palubě, v několika případech tak činili v opilosti. Podle Independentu se to v posledním roce stalo znepokojujícím trendem. V červnu se například jistý pasažér vyprazdňoval v letadle India Airlines, které mířilo do Dillí, následně byl zadržen. Jiný muž cestující z Dillí do New Yorku zase při hádce pomočil spolupasažéra.

Domů
Sdílet
Diskuse