Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
4. srpna 2023 17:00
Čas čtení 0:21

Chorvati se smějí líným turistům. Parkují velmi blízko pláže, ale zapomínají na důležitou věc

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Turisté se chtějí dostat autem co nejblíže k vodě, na následky už ale nemyslí. Příliv a odliv jsou pro některé z nich cizí pojmy.

Každý rok se na chorvatských plážích opakuje stejný scénář. Během odlivu turisté nechávají svá auta zaparkovaná na pláži, a když se vrátí, najdou je zaplavená mořskou vodou.

Na Facebooku, kde zveřejnili několik záběrů zaplavených aut, se místní obyvatelé smějí rekreantům. „Naši hosté parkují při odlivu, ale příliv je překvapí,“ vtipně komentovali parkování u Šibeniku.

V komentářích nešetřili posměšky a údivem. „Budou tato auta fungovat, až voda klesne?“ ptá se Alena. „Následky pohybu Měsíce,“ zhodnotila pobavená Nikola. „Chtějí jet autem k moři a tohle jsou výsledky,“ pozastavil se nad jejich počínáním Robert.

Domů
Sdílet
Diskuse