Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
6. srpna 2023 v 18:46
Čas čtení 0:36

Zpěvák Ian Watkins byl ve vězení pobodán. Odpykává si 29 let za sexuální zneužívání dětí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Bývalý zpěvák rockové skupiny Lostprophets Ian Watkins byl ve vězení pobodán. Předtím ho údajně další vězni zbili.

K pobodání Iana Watkinse mělo dojít v sobotu ve věznici poté, co jej zajala skupina tří dalších vězňů. Informoval o tom britský list Mirror, podle kterého byl Watkins v zajetí dalších vězňů až šest hodin, během nichž ho „brutálně zbili“ a „bodnuli do krku“.

Britský deník The Guardian píše, že mluvčí věznice útok potvrdil s tím, že případ aktuálně vyšetřuje policie. Bližší podrobnosti o incidentu nesdělil.

6. srpna 2023 v 16:46 Čas čtení 0:57 Tragédie ve francouzském zábavním parku. Z atrakce v rychlosti 110 km/h vypadl mladík Tragédie ve francouzském zábavním parku. Z atrakce v rychlosti 110 km/h vypadl mladík

Watkins byl předán do péče lékařů, není však známo, v jakém stavu se nyní nachází. Bývalý zpěvák si odpykává trest ve věznici HMP Wakefield, kam ho soud v roce 2013 poslal na 29 let za sexuální zneužívání dětí. Za mříže poslal soud i dvě ženy, které mu dovolily páchat sexuální násilí na svých dětech.

Britská stanice BBC dodává, že během své kariéry Watkins prodal miliony alb a s kapelou Lostprophets koncertoval ve vyprodaných arénách. V roce 2014 soud zamítl jeho žádost o snížení délky trestu.

Ian Watkins
Zdroj: SOUTH WALES POLICE
Domů
Sdílet
Diskuse