Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. srpna 2023 7:02
Čas čtení 0:31

VIDEO: Dovolená není pro každého. Medvěda uspali poté, co volně pobíhal v nákladovém prostoru letadla

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Dovolená není pro každého. Medvěda uspali poté, co volně pobíhal v nákladovém prostoru letadla

Na cestující letu z Dubaje do iráckého Bagdádu čekalo v pátek nepříjemné překvapení. Letadlo nabralo zpoždění poté, co se zjistilo, že v nákladním prostoru volně pobíhá medvěd. Irácký premiér Muhammad Súdání nařídil incident vyšetřit.

Na záběrech kolujících po sociálních sítích je vidět zvíře, které vyhlíží ven ze dveří zavazadlového prostoru. Poté, co se zjistilo, že letadlo s cestujícími sdílí i šelma, byli na místo přivoláni veterináři, kteří zvíře uspali.

Cestující byli mezitím požádáni, aby z letadla vystoupili, dokud se incident nevyřeší. Let nabral kvůli odchytu medvěda asi hodinové zpoždění. Dunajské letiště se k incidentu nevyjádřilo.

Letecká společnost Iraqi Airways se cestujícím za způsobené potíže omluvila. Zástupci společnosti zároveň neuvedli, jak se medvěd na palubu dostal ani komu zvíře patřilo. Jak uvádí agentura AP, chování predátorů se v poslední době stalo oblíbenou zábavou bohatých Iráčanů, a to hlavně v Bagdádu.

Domů
Sdílet
Diskuse