Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. srpna 2023 v 9:44
Čas čtení 0:33

Desítky policistů a hasičů pátrají po muži s Alzheimerovou chorobou. V akci jsou i psovodi a vrtulník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Desítky policistů a hasičů pátrají po muži s Alzheimerovou chorobou. V akci jsou i psovodi a vrtulník
Zdroj: Policie ČR

Pan Petr se hůře pohybuje, moc nekomunikuje, velice špatně artikuluje a působí zmateně. Na procházku se ženou šel v kostkované flanelové košili, modrých džínách a teniskách.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po čtyřiasedmdesátiletém Petru Scheuchovi, který šel v pátek pozdě odpoledne s manželkou na procházku do lesa u obce Jílové u Prahy – Radlík. Během chvíle se jí ale ztratil z dohledu. 

12. srpna 2023 v 9:29 Čas čtení 0:54 VIDEO: Ženu v Praze pronásledoval onanista. Policie nyní hledá svědky z kamerového záznamu VIDEO: Ženu v Praze pronásledoval onanista. Policie nyní hledá svědky z kamerového záznamu

Rodina po muži nejprve pátrala sama, po několika hodinách se obrátila na policii. „Pan Petr se kromě toho, že trpí Alzheimerovou chorobou, hůře pohybuje, moc nekomunikuje, velice špatně artikuluje a působí zmateně. Na procházku se ženou šel v kostkované flanelové košili, modrých džínách a teniskách,“poskytla policie informace o pohřešovaném. 

Od doby oznámení jeho zmizení po seniorovi velice intenzivně pátrají na dvě desítky policistů, psovodi, pomáhá i více než osm desítek hasičů a ze vzduchu po něm pátrá i vrtulník Letecké služby Policie ČR. Zatím bohužel neúspěšně. 

Pokud máš o muži jakékoli informace nebo ho zahlédneš, ozvi se neprodleně na linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse