Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Florián Meričko
14. srpna 2023 17:18
Čas čtení 0:30

Čeští turisté v Chorvatsku parkovali na kapitána. Jejich fotografie z dovolené baví na internetu tisíce lidí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Někteří jejich chování odsoudili.

Ve facebookové skupině Prometne zgode i nezgode se objevila fotografie českých turistů, kteří pobavili tisíce Chorvatů. Může za to jejich netradiční forma stanování u pláže, kterou většina tamních obyvatel dosud ještě neviděla, informuje chorvatský portál dnevnik.hr.

K vytvoření provizorního stanu totiž česká rodinka využila terénní auto, které zaparkovala přímo na pláži v Grebaštici u Šibeniku. Kromě toho posloužilo auto jako stínítko, protože k němu vynalézaví turisté přimontovali konstrukci s plachtou.

13. srpna 2023 8:30 Čas čtení 0:24 VELKÝ KVÍZ: Dostal*a bys české občanství? VELKÝ KVÍZ: Dostal*a bys české občanství?

 „Představujeme letošní vítěze. Toto jsou čeští turisté, pro které parkování není v jurisdikci dopravního úřadu, ale kapitána přístavu,“ uvádí stránka v příspěvku na sociální síti.

Přesto se však našli i takoví uživatelé, které jednání turistů pobouřilo a jejich chování na pláži odsoudili. „Zdá se, že u nás je dovoleno všechno, pokud to není zákonem výslovně zakázáno,“ poznamenal jeden z diskutujících.

14. srpna 2023 15:28 Čas čtení 0:37 Vědci a vědkyně našli v hlubinách nového tvora se 20 pažemi. Co ti připomíná? Vědci a vědkyně našli v hlubinách nového tvora se 20 pažemi. Co ti připomíná?
Domů
Sdílet
Diskuse