Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
17. září 2023 18:51
Čas čtení 0:33

Muž chce miliardu za to, že sledoval porod své manželky. Viděl její orgány a prý má psychické problémy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž chce miliardu za to, že sledoval porod své manželky. Viděl její orgány a prý má psychické problémy
Zdroj: Unsplash/Sharon McCutcheon/volně k užití

U soudu se rozhodl zastupovat sám. Nedopadlo to ale podle jeho představ.

Australan žaloval nemocnici a požadoval od ní odškodné ve výši 1 miliardy dolarů. Od té doby, co sledoval v porodní místnosti příchod svého dítěte na svět, má prý psychické problémy. Podle The Independnent stojí tato traumatická událost i za rozpadem jejich manželství.

17. září 2023 6:00 Čas čtení 5:40 Tereza učí děti ve Vietnamu. Škola mi platí byt i jídlo, pivo tu stojí 14 korun, peníze nemusím počítat, říká Tereza učí děti ve Vietnamu. Škola mi platí byt i jídlo, pivo tu stojí 14 korun, peníze nemusím počítat, říká

Anil Koppula byl při porodu své manželky v roce 2018, ale dosud na sobě prý sleduje psychické problémy, jejichž povahu však dosud nespecifikoval. V žalobě vedené proti nemocnici v Melbourne tvrdil, že za ně může pohled na porod metodou císařského řezu, během kterého viděl krev a několik vnitřních orgánů své partnerky.

Muž tvrdí, že se porodu původně nechtěl zúčastnit a přemluvil jej až personál nemocnice. Australan se u soudu rozhodl zatupovat sám a bez asistence určil i astronomickou výši odškodného. Lékařské vyšetření jeho údajnou psychickou poruchu nepotvrdilo a soudce jeho žalobu zamítl s tvrzením, že jde o zneužití soudního procesu.

Ilustrační foto
Ilustrační foto Zdroj: TASR / AP
Domů
Sdílet
Diskuse