Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. října 2023 v 16:15
Čas čtení 0:35

Tesco připravuje speciální slevu pro studenty. Podívej se, kolik ušetříš

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tesco připravuje speciální slevu pro studenty. Podívej se, kolik ušetříš
Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa

Obchodní řetězec Tesco se rozhodl reagovat na slevovou akci konkurenčního Lidlu, který nedávno oznámil zavedení cenového zvýhodnění pro důchodce. V Tescu nově nakoupí všichni studenti s platným průkazem se slevou 10 procent.

Tesco přichází se slevovou akcí jen několik dní poté, co řetězec Lidl oznámil, že v týdnu od 9. do 15. října zavádí speciální slevu na vybrané potraviny pro všechny, kteří se prokáží věkem vyšším než 65 let. Studentská sleva v Tescu bude platit na celý nákup a studující při svém nákupu ušetří 10 procent, informoval server TN.cz.

Bezprecedentní akci Tesco zavádí na základě spolupráce s vydavatelem studentských průkazů ISIC. K získání slevy bude nutné mít u sebe platný průkaz a disponovat členstvím ve věrnostním programu Clubcard. 

Podle mluvčí společnosti Ivy Pavlouskové se řetězec svým krokem chce zaměřit na mladou generaci. „Jde o první studentskou slevu svého druhu mezi řetězci s potravinami v Česku,“ uvedla pro TN.cz.

7. října 2023 v 18:01 Čas čtení 0:53 Lidl připravuje slevy výhradně pro důchodce. Ministr to kritizuje Lidl připravuje slevy výhradně pro důchodce. Ministr to kritizuje

Podle marketingové ředitelky Tesco ČR Zuzany Grinčové se firma rozhodla výrazným způsobem pomáhat studentům v České republice. „Věříme, že tato forma digitální interakce a exkluzivní sleva bude pro studenty velmi atraktivní,“ řekla serveru.

Domů
Sdílet
Diskuse