Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
1. listopadu 2023 v 11:10
Čas čtení 0:26

Velká banka zavádí nový poplatek. Podívej se, za co a kolik si připlatíš

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Velká banka zavádí nový poplatek. Podívej se, za co a kolik si připlatíš
Zdroj: Freepik/freepik

Klienti ČSOB se od 1. listopadu musí připravit na nový poplatek, který se týká SMS potvrzení platby zadané v internetovém bankovnictví. Cílem novinky je motivovat klienty k využívání bezplatné aplikace Smart klíč.

Majitelé bankovních účtů, kteří potvrzovací aplikaci nepoužívají, nově zaplatí 2,50 koruny za jednu SMS. Nový poplatek se netýká klientů mladších 18 let a starších 65 let, informoval server TN.CZ.

25. října 2023 v 13:21 Čas čtení 0:47 Velká banka v Česku mění ceník. Spoustě klientům zvýší poplatky. Týká se to i tebe? Velká banka v Česku mění ceník. Spoustě klientům zvýší poplatky. Týká se to i tebe?

Klienti ČSOB si nově připlatí za informační SMS, která slouží například k upozornění na pohyby na účtu. Nová cena činí 2,50 koruny za jednu SMS, upozornění prostřednictvím e-mailu či aplikace zůstávají bezplatné.

Změny v ceníku již představila také konkurenční Raiffeisenbank, jejíž klienti si musí nově připravit 100 korun v případě, že zadávají elektronický platební příkaz na pobočce či přes telefonní bankovnictví. Dříve se jednalo o pětinu této částky. Expresní platby zadané na pobočce či přes operátora zdraží dokonce na dvě stovky. 

Domů
Sdílet
Diskuse