Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
4. listopadu 2023 10:03
Čas čtení 0:56

Pohřeb Matthewa Perryho: Posledního rozloučení se zúčastnila hercova rodina i kolegové z Přátel

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pohřeb Matthewa Perryho: Posledního rozloučení se zúčastnila hercova rodina i kolegové z Přátel
Zdroj: TASR/AP

V pátek se konal pohřeb zesnulého herce Matthewa Perryho. Smuteční hosté se sešli na hřbitově Forest Lawn v Los Angeles.

Hřbitov se nachází necelý kilometr od studia Warner Bros., kde se natáčel seriál Přátelé, v němž si Matthew Perry zahrál svou největší roli Chandlera Binga. Podle TMZ se pohřbu zúčastnilo asi 20 lidí. Mezi nimi bylo i jeho pět hereckých kolegů z Přátel – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc a David Schwimmer. Na místě byl také Perryho otec John Bennett Perry a jeho nevlastní otec Keith Morrison.

30. října 2023 11:49 Čas čtení 0:49 „Nevím, jestli mi to je líto.“ Česká influencerka šokovala reakcí na smrt herce Matthewa Perryho „Nevím, jestli mi to je líto.“ Česká influencerka šokovala reakcí na smrt herce Matthewa Perryho
matthew perry, priatelia
Zdroj: NBC

Herci ze sitkomu Přátelé se o smrti svého kamaráda a kolegy nedávno vyjádřili pro časopis People. „Všichni jsme ztrátou Matthewa naprosto zdrceni. Byli jsme víc než jen kolegové. Jsme rodina. Je toho tolik, co bychom mohli říct, ale právě teď si dáme chvíli na truchlení a zpracování této nedozírné ztráty,“ stojí v prohlášení, pod které se podepsali Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc a Schwimmer.

29. října 2023 10:34 Čas čtení 0:55 Nové detaily o smrti Matthewa Perryho z Přátel: Zveřejnili, co se dělo těsně před tragédií i po ní Nové detaily o smrti Matthewa Perryho z Přátel: Zveřejnili, co se dělo těsně před tragédií i po ní

Herec Matthew Perry byl minulou sobotu ve svém domě v Los Angeles nalezen mrtvý. Příčinu smrti musí ještě určit soudní lékař z losangeleského okresního soudu. Čeká se na výsledky pitvy s toxikologickými testy. Ve své knize Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, kterou vydal před rokem, popisuje svou závislost na alkoholu. Uvedl, že už je 18 měsíců střízlivý. 

V pátek byla založena nadace Matthewa Perryho na podporu lidí bojujících se závislostí. Její webové stránky začínají Perryho citátem: „Až zemřu, nechci, aby první, co se bude zmiňovat, byli Přátelé – chci, aby první, co se bude zmiňovat, byla pomoc druhým. A hodlám to po zbytek života dokazovat.“

Domů
Sdílet
Diskuse