Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
6. listopadu 2023 8:31
Čas čtení 0:44

Po dramatické situaci s rukojmím letiště v Hamburku obnovilo běžný provoz

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

V pondělí ráno byl provoz na letišti v Hamburku opět spuštěn, cestující se nemají čeho obávat, potvrdila policie.

Několik hodin po skončení dramatu s rukojmím na letišti v německém Hamburku byl v pondělí ráno podle plánu obnoven běžný letový provoz, informovala agentura DPA.


Podle letového plánu zveřejněného na internetu vzlétla první letadla kolem šesté hodiny ranní směrem k Lisabonu a Frankfurtu.


První přistání od uzavření letiště bylo naplánováno na 7:25, jenom v pondělí je pak celkem naplánováno 152 vzletů a 162 přistání. „Pracujeme jako normálně,“ potvrdila v pondělí ráno spolková policie, která má na letišti na starost kontrolu cestujících a zavazadel.

letadlo
Zdroj: Wiki Commons/volně dostupné


Hamburské letiště bylo uzavřeno na více než 20 hodin poté, co v sobotu večer na letiště vtrhl ozbrojený muž se čtyřletým dítětem a dvakrát vystřelil do vzduchu. Muž se nakonec v neděli odpoledne vzdal policii.

3. listopadu 2023 13:16 Čas čtení 1:15 Muchomůrková královna z Austrálie. Smrtícím pokrmem z hub zabila tři lidi, její ex se mu vyhnul Muchomůrková královna z Austrálie. Smrtícím pokrmem z hub zabila tři lidi, její ex se mu vyhnul


Německé úřady oznámily, že je v souvislosti s únosem dítěte již dříve kontaktovala manželka podezřelého. Psycholog s mužem vyjednával 18 hodin. Drama se obešlo bez krveprolití.

Domů
Sdílet
Diskuse