Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
27. listopadu 2023 v 11:36
Čas čtení 1:08

Po Black Friday přichází Cyber Monday. Tady najdeš ty nejlepší slevy

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené
Po Black Friday přichází Cyber Monday. Tady najdeš ty nejlepší slevy
Zdroj: PlayStation/propagační materiály

Svátek slev zvaný Black Friday má mladšího sourozence, jmenuje se Cyber Monday a má pro tebe pár nabídek, které se neodmítají.

Nestihl*a jsi zareagovat na slevové šílenství během Black Friday? Není třeba to hrotit, po černém pátku totiž přichází kybernetické pondělí aka Cyber Monday, jež v parádních nabídkách pokračuje. Níže ti přinášíme přehled těch nejlepších, které dnes najdeš.

27. listopadu 2023 v 9:51 Čas čtení 0:34 Češi jezdí na nákupy do Polska. Zaplatí tam za stejné zboží výrazně méně Češi jezdí na nákupy do Polska. Zaplatí tam za stejné zboží výrazně méně

Blíží se Vánoce a obchody si dobře uvědomují, že u svých ratolestí budou za největší hrdiny, když jim pořídí novou konzoli PlayStation 5. I proto nyní v rámci slev spadla cena standardní verze s optickou mechanikou u většiny prodejců na sympatických 10 490 korun.

Nejen telefony a hodinky už jsou v dnešní době chytré. Společnost Oura například prodává chytré prsteny, a to se slevou až 30 eur.

A protože techniky není nikdy dost, co takhle nový iPad? Obchod iStores.cz nyní prodává základní variantu se 64 GB a Wi-Fi za 11 692 korun.

Nicméně nestačí jen mít doma na co koukat, případně na čem hrát. Musíš u toho mít (ideálně) taky něco na sebe. H&M vyhlásilo v rámci Cyber Monday slevy až o 50 procent.

Stejně tak se můžeš mrknout i na Zalando, které v době psaní ukazuje ve slevě až 375 tisíc produktů.

S výhodnou nabídkou ale přišel i klasický obchodní dům Lidl, který v e-shopu nabízí slevu 30 procent na elektroniku a multimédia, pokud zadáš v košíku kód Cyber30.

24. listopadu 2023 v 12:01 Čas čtení 1:12 Tohle jsou nejlepší Black Friday dealy, které najdeš. Nový PlayStation pořídíš za rekordně nízkou cenu Tohle jsou nejlepší Black Friday dealy, které najdeš. Nový PlayStation pořídíš za rekordně nízkou cenu

No a zakončíme to zase něčím více „cyberpunkovým“. Na Alze se Cyber Monday slaví jako prodloužený Black Friday, v pondělí 27. máš tak stále možnost využít zajímavých slev. Dron DJI Air 2S Fly More Combo teď pořídíš se slevou 26 % za 25 999 korun. S touhle hračkou už jdou dělat docela zajímavé kousky, pokud sis tak chtěl*a udělat na Vánoce radost, nyní je ten správný čas.

Pokud tě zajímá víc, checkni web Živě.cz, který o všech slevách udržuje aktuální přehled.

Domů
Sdílet
Diskuse