Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
27. listopadu 2023 v 17:38
Čas čtení 0:35

Česko má po deseti letech medaili a Švédovi zmrzl penis. Odstartoval Světový pohár

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Česko má po deseti letech medaili a Švédovi zmrzl penis. Odstartoval Světový pohár
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití

V neděli se ve finském městě Ruka uskutečnil Světový pohár (SP) v běhu na lyžích. Česko si z něj díky Michalu Novákovi po deseti letech odvezlo medaili, a to stříbrnou. Švédové takové štěstí neměli. Jejich reprezentantu Halfvarssonovi zmrzl penis.

Závodníci se toho dne ve městě u hranic s Ruskem potýkali s minus 16 stupni. Calle Halfvarsson, který skončil na 18. místě, už v šestém kole začal pociťovat, že něco není v pořádku. 

27. listopadu 2023 v 16:32 Čas čtení 0:30 Lyžařská sezóna se rozjíždí! Podívej se, které centrum otevře už příští týden Lyžařská sezóna se rozjíždí! Podívej se, které centrum otevře už příští týden

„Normálně mi zmrzl. Fakt. Musel jsem tam ležet deset minut, než jsem si ho zahřál,“ uvedl v rozhovoru s listem Expressen. „Strašně to bolí. Je to příšerné. Ani se to nedá popsat. Kdo to zažil, tak ví. Dám vám jednu radu. Za každou cenu se tomu vyhněte. Nic horšího se nedá zažít,“ pokračoval.

„Mám štěstí, že už mám na cestě druhé dítě, protože tohle asi bude v budoucnu dost složité, pokud budu takhle pokračovat,“ cituje ho server Sport.cz.

Program SP se dále přesouvá do Švédska, a to konkrétně do Gällivare a následně do Östersundu, letošní část pak uzavře závod v norském Trondheimu. Následuje Tour de Ski a v lednu se program poháru vrátí v Německu.

Domů
Sdílet
Diskuse