Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. listopadu 2023 13:33
Čas čtení 0:42

Sváteční dny pokračují s Travel Tuesday. Vyraz do světa za akční ceny

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Sváteční dny pokračují s Travel Tuesday. Vyraz do světa za akční ceny
Zdroj: Unsplash/Chen Mizrach

Po Black Friday a Cyber Monday přichází tzv. Travel Tuesday. Jedná se o den, kdy můžeme očekávat nejvíce slev na letenky. Které země se tak vyplatí navštívit?

Cestování již není jen drahou záležitostí. Naopak, letecké společnosti často nabízí letenky jen za pár set korun. A zejména štědré nabídky můžeš objevit právě během svátků typu Travel Tuesday. Přehled aktuálně výhodných letenek nabízí například letenkář webu Honzovy letenky.

27. listopadu 2023 16:32 Čas čtení 0:30 Lyžařská sezóna se rozjíždí! Podívej se, které centrum otevře už příští týden Lyžařská sezóna se rozjíždí! Podívej se, které centrum otevře už příští týden

Co takhle zkusit Řím? Zpáteční letenky v druhé polovině listopadu z Vídně do Říma za necelých 800 korun nabízí společnost Wizzair

Zažít pravou severskou zimu nám umožní společnost Ryanair. Zpáteční letenky z Vídně do Stockholmu na konci ledna vychází asi na 1 700 korun.

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. Zdroj: Unsplash/Marina T/volně k užití


Za necelých 1 300 korun můžeme ještě před Vánoci objevovat francouzskou Riviéru. Odlet opět z Vídně, ale tentokrát do Nice nabízí společnost Wizzair

Levně ale nemusíme létat jen z Vídně. Společnost Wizzair nabízí například letenky z Prahy do Tirany. Na začátku února se za zpáteční letenky dostaneme pod 1 500. Můžeme tak objevovat krásy albánského hlavního města za pár korun.

28. listopadu 2023 9:57 Čas čtení 1:43 „To není hala, ale orientální přístřešek.“ Internet se baví novým návrhem hlavního nádraží v Praze „To není hala, ale orientální přístřešek.“ Internet se baví novým návrhem hlavního nádraží v Praze

Strávit týden u moře a zkrátit si tak čekání na jaro můžeme například na španělském ostrově Gran Canaria. Zpáteční letenky v polovině ledna z Prahy od společnosti Vueling lze pořídit za zhruba 4 000 korun. 

Domů
Sdílet
Diskuse